Quantcast

Mor Wu Yongning, famós 'youtuber' xinès, després de caure des d'un gratacels

Wu Yongning , de 26 anys i de nacionalitat xinesa, va morir el passat mes de novembre mentre practicava una perillosa maniobra a la cornisa d'un gratacels de la ciutat de Changsha, capital de la província xinesa de Hunan.

Yongning es va fer famós per desafiar la mort . Era amant de les altures, on realitzava perilloses acrobàcies com penjar-se de les cornises d'alts edificis o caminar per perillosos i estrets teulades . La seva última gesta va ser gravada el 8 de novembre i va quedar registrada en un vídeo que circula per ' YouTube' .

Segons els informes policials, el cos sense vida d'aquest jove va ser trobat per un netejador de finestres en una terrassa situada 14 pisos més avall des de l'altura on va caure.