Quantcast

Més de 1.700 infants participen en els festivals de Nadal de les escoles esportives d'Andorra la Vella

Els alumnes de 20 escoles esportives d'Andorra la Vella realitzaran exhibicions de l'esport que practiquen entre dijous 14 i divendres 22 de desembre. En aquest conjunt de festivals hi participaran aproximadament 1.710 infants, que seran obsequiats amb un record i un berenar ofert pel departament d'Esports del comú d'Andorra la Vella. L'escola de natació, amb 300 integrants, és la que compta amb un major nombre de participants. Futbol, gimnàstica rítmica i taekwondo són els esports que compten la participació de més alumnes, uns 150 en total, seguits de rugbi, bàsquet, handbol i karate.

La relació d'entitats esportives que participaran i el nombre d'infants amb què ho faran és la següent: Bàsquet Club Morabanc Andorra (100 infants), Club Rítmica Serradells (150), Federació Andorrana de Rugbi (130), Club Atletisme Valls d'Andorra (150), Club Esportiu Serradells, escola de natació (300), Unió Esportiva Santa Coloma (60), Futbol Club Santa Coloma (50), Futbol Club Lusitans (40), Handbol Club Serradells (100), Andorra Hoquei Club (40) Club Natació Sincronitzada Serradells (40), Taekwondo Club Andorra (150) Club Judo Hantei (80), Agrupació d'Hapkido i arts marcials (20), Club Karate Shotokan (100), Club Kung-fu Taichi (15), Escola de Boxa (25), Club Patinatge Artístic Principat d'Andorra (40), Club Artística Serradells (70) i Club Voleibol Andorra (50).

Cal destacar que hi ha dos festivals en els quals a banda de participar els infants inscrits a l'escola esportiva es comptarà amb la participació d'infants i joves d'altres entitats, ja que estan oberts al públic en general i altres col·lectius. Es tracta de la trobada de gimnàstica rítmica per a La Marató de TV3, el 16 de desembre, on a banda dels infants de l'escola es preveu una participació de 150 infants més; i la cursa d'atletisme 'El petit Santa Claus', també el 16 de desembre, on es preveu una participació de 75 infants més, a banda dels de l'escola, amb un total de 225 participants.