Quantcast

Així està el mercat de fitxatges a aquesta hora

El mercat de fitxatges sempre té a tot aficionat al futbol en brases i encès amb rumors i comunicats oficials.

El Cholo queire Courtois, si surt Oblak: El porter belga és una assegurança sota pals, però l'eslovè també, i el Cholo té a Oblak a la plantilla, de moment, perquè el PSG, segons fonts, prepara un feix de 100 milions pel porter eslovè, en aquest cas, el belga seria el primer candidat a tornar a la que va ser casa i més tenint en compte que el jugador vol tornar a Madrid i estaria feliç de que anés a la seva antiga casa, a la qual té molt afecte.

Pastore li agrada a Simeone: El jugador del PSG agrada a la ribera del Manzanares i el Cholo ha demanat els serveis de l'argentí, el que no agrada molt és el sou del jugador , uns 700.000 & euro; al mes. Aquest seria un dels candidats en el cas que Augusto Fernández sortís de la disciplina de l'equip.

David Luiz, objectiu del Madrid: El central brasiler no compta per Conte i busca una sortida. El Reial Madrid seria un bon reforç per a la cantindad de baixes que està tenint el conjunt de Zidane en aquesta posició. L'entrenador francès veuria amb bons ulls l'experiència del brasiler i els seus atributs tècnics envejables. David Luiz necessita minuts per ser al Mundial, pel que vol sortir.

Gameiro, alternativa per al València: El València sospira per Sandro, jugador de l'Everton que no està tenint minuts a Anglaterra. Però en el cas que l'operació amb l'ex malaguista no sortís bé, Gameiro seria la carta que barajarían els 'ches' i, tot i que el francès aquesta comptant més per al Cholo, els valencianistes no es donen per vençuts.

el Bayern ha fet oficial el fitxatge de la jove joia sueca: Alex Timossi Andersson, de només 16 anys, ja és nou jugador del Bayern de Munic. Però no s'unirà a la disciplina de l'equip alemany fins a juliol de 2019, moment en què deixarà d'estar lligat al seu actual club, el Helsingborg IF.

Oliver Girud vol sortir de l'Arsenal: < / b> Davant la manca d'oportunitats que està tenint en l'equip londinenc des que va arribar Lacazette, el francès desitja abandonar l'Arsenal a la recerca de minuts que li garanteixin la seva presència al Mundial. La prioritat del davanter francès és quedar-se a Londres i les seves preferències són el Crystal Palace i el West Ham.