Quantcast

La importància de comparar preus: un estudi detecta més de 80 euros de diferència en una mateixa joguina

Comparar preus entre diferents establiments és sempre fonamental per estalviar i molt especialment en moments de majors compres com els que es viuen a Nadal. Les joguines no es lliuren de les diferències de preu i aquest any s'han detectat importants variacions, segons un estudi realitzat per CECU que ha analitzat els preus de més de 100 joguines en 11 establiments diferents.

D'aquesta comparativa es desprèn que un joc de construcció ha mostrat una diferència de 81,99 euros, mentre que en altres tres de la mateixa gamma també apareixen diferències molt importants d'entre 78 i 60 euros en funció del establiment en el qual el comprem. Fins a 40 productes han mostrat diferències d'entre 5 i 20 euros i, a més, absolutament totes les joguines analitzats presenten alguna diferència de preu, encara que sigui mínima.

Vists aquestes dades, comprar en una o altra botiga ens pot estalviar molts diners en un únic producte, de manera que es recomana encaridament als consumidors que realitzin comparacions de preus i que tractin d'avançar les compres per evitar possibles increments de preus en els últims dies.

També és important consultar les opcions de canvis i devolucions, ja que poden variar entre els establiments, i sempre demanar el tiquet de compra per poder reclamar en cas que sorgeixi algun problema.