Quantcast

L'aplicació mòbil de MoraBanc integra una operativa per treballar amb valors

MoraBanc ha ampliat la seva plataforma de inversió integrant a la seva aplicació mòbil les operatives del mòdul de valors, segons informa l'entitat. Aquest avançat sistema de gestió d’inversions a través del mòbil, que ja estava disponible a la banca en línia, se suma a un 'broker online' d’última generació, un simulador de carteres virtuals i els cercadors avançats de moviments, valors i continguts, consolidant així MoraBanc Digital com la plataforma bancària més completa i avançada del país.

A partir d’ara, els usuaris de l’aplicació hi veuran integrades totes les funcionalitats de valors que fins ara estaven disponibles només des de la banca en línia. Entre d’altres operatives integrades, hi haurà la consulta de moviments de valors, la compravenda bàsica d’accions i valors, les ordres de valors, les vendes amb 'stop-loss' o la programació d’aportacions periòdiques a fons MoraBanc

La plataforma digital de MoraBanc és cabdal dins del seu pla estratègic i de transformació, i es tracta d'una aposta per la modernització que ha estat favorablement acceptada pels clients. Des de l'entitat, remarquen que es fa evident, doncs, que l’eina respon a les necessitats digitals creixents dels usuaris.