Quantcast

L'Audiència Nacional condemna a dos anys de presó a Granados i al guàrdia civil que li va donar el 'delació'

L'Audiència Nacional ha condemnat a dos anys de presó a l'exconseller madrileny Francisco Granados i el guàrdia civil José Manuel Rodríguez Talamino ia un any i 6 mesos a l'agent d'aquest cos en excedència José Luis Caro Vinagre per la filtració de la investigació de l' 'Operació Púnica', el que va produir un "intens" dany tant a la causa pública com a l'aclariment dels fets i els seus autors i va permetre als investigats la destrucció de proves i l'ocultació de diners.

en una sentència, amb vot particular concurrent del magistrat Nicolás Poveda, els magistrats de la Secció Primera condemnen a Granados ja Car Vinagre com a autors d'un delicte agreujat d'aprofitament de secret revelat per funcionari públic ja Talamino per un de violació de secret agreujat. A més, a aquest últim se li imposa una pena de 4 anys d'inhabilitació especial per a ocupació o càrrec públic.