Quantcast

Baixa el consum elèctric al novembre

El consum elèctric durant el mes de novembre ha estat de 50,5 GWh, una xifra que suposa una reducció de l'1,1% respecte al mateix mes de l'any passat, tal com han informat aquest divendres des de FEDA.

D'altra banda, cal destacar que el consum acumulat durant els onze primers mesos del l'any ha estat de 513,9 GWh, el que representa un 1,2% menys respecte al mateix període del 2016.

Pel que fa a la producció pròpia, Andorra ha generat 4,5 GWh entre la central hidràulica de FEDA (2,5 GWh), el Centre de Tractament de Residus de la Comella (1,9 GWh) i la central de cogeneració de Soldeu (0,1 GWh). El que representa el 15% del consum total del país. També remarquen que la producció fotovoltaica de l'Estació Nacional d'Autobusos durant aquest darrer mes ha estat de 9.445 kWh.

Les dades de consum del mes indiquen que la potència màxima registrada ha estat de 109,8 MW, que es va produir el 29 de novembre a les 21 hores.