Quantcast

L'Ajuntament de Guadassuar llegirà un discurs en homenatge a les víctimes de violència de gènere

Un home de 40 anys va ser detingut a la tarda d'ahir al municipi valencià de Guadassuar. El motiu de l'arrest va ser una severa pallissa que presumptament va propinar a la seva dona de 43 anys, segons ha informat el diari 'Las Provincias'.

La discussió que va mantenir aquest matrimoni d'origen romanès va ser escoltada per un veí, que va trucar a la Policia per donar compte dels fets que estaven passant, tal com va assegurar 'Europa Press'. La dona va ser trobada conscient quan els Agents van arribar al lloc dels fets, tot i que un cop arribada a l'hospital, va morir. Es desconeix encara si va morir pels cops rebuts o per una altra causa.

El domicili conjugal va ser precintat per la Policia i l'Ajuntament va decidir en la nit d'ahir que es llegirà un manifest en honor a les víctimes mortes per violència de gènere a partir de les 18:30 d'avui, sota el títol de "Pacte valencià contra la violència basada en el gènere, és una millora", a la sala de conferències del centre cultural de Guadassuar .