Quantcast

Mad Cool Festival suma deu artistes al seu cartell: Kasabian, Snow Patrol i Morgan, protagonistes

Mad Cool es va despertar aquest matí amb ganes de festa. L'organització, que ahir va compartir un nou jeroglífic amb la paraula "TEN" , ha confirmat fins a deu bandes que se sumen a un cartell que comença a recollir afalacs per part de públic i crítica.

Kasabian , Japandroids , Rag'n'Bone Man i els espanyols Morgan han protagonitzat les primeres quatre confirmacions d'una jornada carregada de sorpreses i novetats. Minuts més tard, l'organització del festival madrileny ha anat desvetllant més noms d'un en un generant -un cop més- tensió i intriga.

Perfum Genius , Mamozets , Sampha , Washed Out , < b> Gold Panda i els arxiconeguts Snow Patrol han completat la tanda de confirmacions del festival madrileny, que se celebrarà entre el 12 i el 14 de juliol de 2018 a Valdebebas.

a més, el festival ha compartit un nou endevinalla que mostra dues coordenades diferents: (48.532268, 3.794542) i (44.857048, 119.370718), les quals coincideixen amb el canal francès de Sauvage i un punt remot del nord-est de la Xina respectivament.

Les entrades estan disponibles a Ticketmaster i la pròpia web del festival des 130 euros + despeses de gestió.