Quantcast

Julen Lopetegui: "Sentim satisfacció per ser aquí, més veient les dificultats d'altres seleccions"

L'entrenador de la Selecció espanyola va dir que la sensació que té després d'aconseguir estar en els bombos per al Mundial de Rússia és "satisfacció per ser aquí, més veient les dificultats que han tingut les grans seleccions per estar al Mundial ".

També va comentar els afalac que està rebent la Selecció després de grans partits en la classificació i ha assegurat que això" no ens garanteix res . Només ho farà que arribat el moment siguem capaços de competir molt bé ".

Va ??comentar que no fa 'travesses' amb possibles grups perquè " no val per a res " ja que hi ha moltes possibilitats. Julen té la sensació que hi ha "moltes possibilitats que ens toqui un grup dur" .

El Seleccionador no entra a analitzar el que fan altres països com Polònia i sap que < b> "nosaltres no estàvem en aquesta línia i preferim jugar partits a gran nivell perquè crèiem que era el millor per a la classificació" .

Va ??parlar sobre el futbol actual, i sobre les sorpreses de Copa del Rei a Anoeta ia San Mamés i va dir que "aquesta és la gran força del futbol , el futbol és així. és l'únic que permet guanyar el que és inferior, fins i tot sent-el dia del partit. No hi ha un altre, però en el futbol passa ".
va comentar el bon moment del futbol espanyol quan li pregunten per la planificació del Mundial i diu: " Esperem que el equips espanyols arribin el més lluny possible a Europa . això càrrega d'il·lusió, energia i optimisme. i això és bo. Després ja concretarem dates i altres per acomodar tota l'energia al Mundial ".

Està confiat en la seva experiència i comenta que, tot i que és la seva primera fase final com a seleccionador i va comentar que té "l'experiència de les inferiors en competicions tan curtes i el que exigeix" .

Finalment comentar el gran tema polèmic de l'última setmana, el VAR , i va comentar què li semblaria un Mundial amb VAR i va dir que "tot el que pugui venir a ajudar als àrbitres i que les decisions siguin més justes serà benvingut . Habrña que aplicar-lo amb rigor i flexibilitat. La por que tenim tots és que es puguin parar molt els partits. L'àrbitre ha de ser bo per als àrbitres i per al futbol ".