Quantcast

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, s'uneix a Common Goal

Common Goal és una iniciativa que proposa a esportistes i personalitats amb salaris alts a donar l'1% dels seus sous per a diferents ONG. Aquesta iniciativa va ser creada per streetfootballworld , una organització que dóna suport més de 120 ONGs a més de 80 països de tot el món que fan servir el futbol com eina per al canvi social.

el president de la UEFA es va reunir amb Juan Mata i Jürgen Griesbeck , impulsors del moviment dels futbolistes a favor del canvi social, ia continuació va anunciar la seva decisió d'unir-se a la causa.

Ceferin va comentar: " Crec fermament en que el futbol té el poder de canviar el món i Juan Mata em va inspirar per unir-me al moviment. És bo veure un jugador liderant el projecte , perquè els futbolistes han obtingut un gran benefici d'aquest esport i d'aquesta manera poden donar alguna cosa a canvi. Vull fer una crida a tota la família del futbol -jugadors, tècnics, clubs i ligas- perquè mostrin que els preocupa la responsabilitat social i donin a les causes en les que creen ".

És l'últim d'una llista de personatges lligats a l'esport que s'uneixen a la causa de Common Goal entre les que destaquen: Matt Hummels, Giorgio Chiellini, Alex Morgan, Megan Rapinoe, Vero Boquete, Serge Gnabry, Shinji Kagawa i Julian Nagelsmann .

Juan Mata va comentar que volia " agrair profundament a Aleksander la confiança que posa en Common Goal i només puc aplaudir el seu gest. Comparteixo plenament la seva idea que el futbol pot ajudar a crear un món millor. Ell és el primer líder del món del futbol que s'uneix a la nostra causa i confio plenament en que li van a seguir molts més ".