Quantcast

Harry d'Anglaterra i Meghan Markle ja saben on i quan es casaran

Harry d'Anglaterra i Meghan Markle han anunciat nous detalls sobre la seva imminent casament. El nét d'Isabel II d'Anglaterra i fill petit de Carles contraurà matrimoni amb l'actriu nord-americana el proper mes de maig en un lloc molt especial.

la capella de St. George , situada a l'interior del palau de Windsor , és el lloc escollit per la parella per donar-se el 'sí vull'. Així ho han comunicat a través d'un escrit enviat des del palau de Kensington, residència de la reialesa britànica.

A més, l'escrit informa que les despeses del casament dels assumirà la Casa Reial < / b> i que en les pròximes setmanes es coneixerà el dia exacte de l'esdeveniment.

Harry i Markle han copat nombrosos titulars durant tota la setmana. La parella, atípica , recorda Carles i Diana, pares d'Harry. El caràcter proper, família i normal que envolta l'actriu la posiciona com una nova figura dins de la Família Reial britànica propera al poble.

The marriage of Prince Harry and Ms. Meghan Markle will take place at St George 's Chapel, Windsor Castle in May 2018. pic.twitter.com/lJdtWnbdpB

& mdash; Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 28 novembre 2017

< p>