Quantcast

Aquests són els rumors del mercat de fitxatges que has de conèixer avui

Paco Jémez sona per a la UD Las Palmas

L'ex de Còrdova, Rayo Vallecano i Granada, que ha classificat a Creu Blava per jugar el Torneig Obertura després de tres anys sense aconseguir-ho, tot i que des de Mèxic asseguren que el club ja té successor en 2018 per al tècnic espanyol, que alhora sona per a Las Palmas si Pako Ayestarán no continua.

Marcelo Bielsa, de volta a la selecció xilena?

l'ex de l'Athletic, que fins ara entrenava el Lille, va ser acomiadat del club francès per mals resultats i ara està lliure. Després del fracàs de no classificar-se pel Mundial, Xile busca un successor de Juan Antonio Pizzi i han pensat en un possible retorn de Bielsa.

Paulo Dybala, nou objectiu del Manchester United

El equuipo dirigit per José Mourinho busca un jugador determinant de garanties per a la temporada que ve. Gareth Bale és el nom que més ha sonat amb força, tot i que Griezmann també està a la llista de desitjos dels red devils, tal com asseguren des d'Anglaterra. A Itàlia apunten que la llista té un nom més: Paulo Dybala.

Coke Andújar podria tornar a la Lliga de la mà del Llevant

L'ex jugador de el Rayo Vallecano i el Sevilla sona com a possible reforç del Llevant UD en el mercat hivernal amb l'objectiu de reforçar la defensa. Ara mateix la Duida resideix en si arribaria com a cedit fins a final d'any o si per contra, arriba en propietat, tal com ha informat la 'Cadena SER'.