Quantcast

Mila Ximénez, molt acompanyada en la seva nova aventura professional

El passat dimecres va tenir lloc a la Gran Vía de Madrid, la presentació de la nova col·lecció de joies de Mila Ximénez al costat de Marinaro . Per a la col·laboradora de Salvame és el seu segon projecte empresarial després d'haver presentat el 2015 una línia de cremes. L'esdeveniment va tenir lloc al Museu d'Chicote , on vam poder observar les cares més conegudes del món del cor.

Han estat molts els que no s'han volgut perdre aquesta presentació i els que han donat suport a Mila en aquest dia tan important.

La més gran de les Campo, Carmen Borrego i el seu marit José Carlos Bernal han estat els primers a posar al photocall i hem pogut veure les mostres d'afecte cap a la protagonista de l'esdeveniment.

La periodista, Lydia Lozano ha estat una de les mes comentades de la nit, com sempre ha sabut portar un look perfecte i ha desmentit que hagués vetat tenir el mateix dissenyador que la princesa del poble per aquest Nadal.

Belén Esteban no ha volgut donar declaracions als mitjans que es trobaven a la presentació però no ha volgut faltar a un dia tan important per a la seva amiga i companya.