Quantcast

Lori Meyers, nou cap de cartell del Interestel·lar Sevilla 2018

Interestel·lar Sevilla anuncia la seva primer cap de cartell . Lori Meyers presentarà a Sevilla En l'espiral (Universal Music, 2017), el seu últim disc, si segon any de gira .

el festival andalús, que es va posicionar com un dels més potents del panorama nacional l'any passat, comptarà també amb l'actuació de la Casa Azul, Elefants, Arizona Baby, All la Glory i El teu Una altra Bonica .

Ajuntant música, art i gastronomia , la propera edició tornarà a celebrar-se al Centre Andalús d'art Contemporani de Sevilla entre el 18 i el 19 de maig < /b>.

Els primers abonaments van sortir a la venda el passat 5 d'octubre amb un preu de 20 euros i es van esgotar en escasses hores. A dia d'avui, podràs adquirir la teva entrada aquí per 22 euros fins al 5 de novembre o fi d'existències .