Quantcast

Una dona que viatjava amb el seu fill i quintuplicava la taxa d'alcohol, provoca un accident a Sevilla

Una dona de 46 any s, que conduïa sota els efectes de l'alcohol , i viatjava acompanyada pel seu fill de 13 anys , ha provocat un accident de trànsit després de topar contra un altre vehicle a la capital sevillana .

Com a conseqüència de l'impacte, el cotxe de la infractora va quedar bolcat , sobre un dels seus laterals, a la confluència dels carrers Serra de picaria amb el carrer Serra de Gata , a Sevilla. Posteriorment, quan les autoritats van sotmetre la dona a les proves d'alcoholèmia, aquesta quintuplicar el límit permès .

Els fets van tenir lloc sobre les 8:00 hores d'aquest dimarts , quan es va informar els serveis d'emergències sobre l'accident. Aquests es van presentar al lloc dels fets i es van trobar el cotxe de la dona bolcat sobre un dels seus costats al mig del carrer. Hi havia dues persones en si interior .

Immediatament, efectius de Policia Local , Bombers i EPES 061 van procedir a col·locar el vehicle en la seva posició original. En l'acte sinistrat viatjaven la conductora i el seu fill, de 13 anys, que van ser traslladats a sengles hospitals amb ferides lleus. Per la seva banda, en l'altre vehicle només viatjava una conductora, que va acudir a un altre centre mèdic pel seu propi peu.

Els agents de la Policia van sotmetre a la conductora a una prova d'alcoholèmia que va llançar un resultat positiu al quintuplicar els límits permesos. Després de les primeres investigacions, es sospita que la dona del turisme bolcat va envair, per causes encara desconegudes, el carril contrari, mentre circulava pel carrer Serra de Vicaria, tal com informa ' Tribuna Salamanca '.

La dona passarà a disposició judicial .

Col·lisió lateral i bolcada posterior C / Serra Rectoria #Sevilla a Tres lesionats de Turisme bolcat després d'envestir a un altre en sentit contrari: Conductora (46) lesionada, quintuplica la taxa màxima. Ocupant, el seu fill (13) lesionat.
L'altra conductora, lleu.
+ https://t.co/GXHaubGPc2 pic.twitter.com/iY8FShWHeb

& mdash; Emergències Sevilla (@EmergenciasSev) 21 novembre 2017

< p>