Quantcast

Andorra, Mònaco i San Marino informen Vives sobre les negociacions amb la UE

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns a la tarda, al Palau Episcopal, la visita oficial del ministre d'Estat de Mònaco, Serge Telle, i del secretari d'Estat d'Afers Exteriors, Afers Polítics i de la Justícia de San Marino, Nicola Renzi, acompanyats pel cap de Govern, Toni Martí.

Segons han informat des del Bisbat d'Urgell, la reunió s'ha desenvolupat en “un clima de gran cordialitat”, i ha servit perquè les tres parts informessin el cap d'Estat de la situació present de les negociacions i els diversos aspectes de la col·laboració i el treball conjunt entre Mònaco, San Marino i Andorra. D'aquesta manera, s'ha evidenciat, segons han informat des del Bisbat a través d'un comunicat, que cadascun d'aquests tres països té una singularitat que espera ser reconeguda i suficientment valorada per la Unió Europea.

La trobada s'ha dut a terme amb motiu de la reunió de treball trilateral que els primers responsables de govern d'aquests tres Estats porten a terme al Principat entre aquest dilluns i dimarts, sobre l'acord d'associació que estan negociant amb la Unió Europea (UE).

A la reunió han estat presents també el representant del copríncep episcopal, Josep Maria Mauri; el director de gabinet de la representació del copríncep francès, Pascal Escande; i la secretària general dels serveis del copríncep episcopal, Concepció García .