Quantcast

Aquest dissabte estarà prohibit aparcar al centre de Madrid per culpa de la contaminació

En les últimes hores no han millorat els nivells de contaminació a Madrid, i per això l'Ajuntament de la capital ha anunciat que aquest dissabte els no residents no podran aparcar fins a les tres de la tarda a la zona de l'Estacionament Regulat.

Aquest dissabte s'activa l'escenari 2 del < a href = "https://twitter.com/hashtag/protocolocontaminaci%C3%B3n?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw"> # protocolocontaminación ja que els nivells de NO2 segueixen sent tòxics i la previsió meteorològica no és favorable. Els no residents tenen prohibit aparcar a la zona SER dins de la M-30. pic.twitter.com/BIkpfnyCJy

& mdash; Ajuntament Madrid (@MADRID) 17 novembre 2017

< p>

< p> l'Ajuntament de Madrid va establir des de dijous la prohibició d'superar els 70 km / ha la M-30 ia les carreteres d'accés a la ciutat en el seu tram interior a la M-40, a causa de l'alta contaminació. < / span>