Quantcast

NBA | La crònica: l'orgull i les defenses guanyen partits

Boston Celtics 92-88 Golden State Warriors

Deixar els equips a menys de 100 punts és l'objectiu dels Celtics en cada partit per guanyar-los, i aquest va ser el seu pla de partida, encara que no va tenir un començament com s'esperaven. els Warriors van arrencar com un cicló i es van posar aviat per davant en els dos primers quarts. Amb més de 17 punts d'avantatge, semblava que ho tenien guanyat, però els Celtics van treure la seva arpa i orgull verd per remuntar el partit. Jayeln Brown, Irving, Horford i les protestes dels àrbitres per part dels Warriors , van consumar la remuntada

Phoenix Suns 116-142 Houston Rockets < / p>

Chris Paul va tornar a les pistes i els texans van arrasar a uns Suns que no aixequen cap. Els 90 punts al descans, millor segona marca històrica al descans, va deixar el partit vist per a sentència. Harden va anotar 48 punts.