Quantcast

Tot el que necessites saber de la gala 10 de GH 'Revolution'

Per fi va arribar el divendres, el que significa que ahir es va emetre l'última gala , la número 10, del programa més revolucionari de la Televisió. Si t'ho persisteix, continua llegint i assabenta't de tots els detalls amb pèls i senyals.

Va ??ser una vetllada marcada per l'expulsió de Laura , que va decidir abandonar el concurs després d'haver aconseguit entrar de nou. Els problemes se li acumulen a l'organització.

Laura va decidir abandonar la casa de Guadalix dimecres passat. La sevillana va anar al plató per explicar quines van ser les seves raons . I va ser contundent: " Vaig arribar al meu límit. Vaig prendre la decisió per un cúmul de comentaris i gestos lletjos. La manca de suport de la meva amiga Miriam va ser el detonant ", va sentenciar la concursant.

Per substituir la concursant, l'adreça va recórrer a Lorena , participant que va formar part dels 100 seleccionats de la Gala 0. Lorena és de Cadis, té 22 anys i és model. Rubén ja la té en el seu punt de mira. L'abandonament de Laura asseure, especialment, malament a Cristian Fernández , que, la setmana passada, va servir de moneda de canvi per a l'entrada de l'andalusa. Normal.

I sobre Christian va parlar Jorge Javier Vázquez, conductor de l'espai. El català es 'va xivar' de o n possible romanç entre el concursant i Petra , que podrien haver compartit habitació d'hotel, en el mateix que s'allotgen habitualment els exconcursants. Tots dos ja havien viscut la seva particular història d'amor a la casa.

A més de Lorraine, va tornar a la casa El joc de les temptacions .. Els participants que la setmana passada van decidir no sucumbir a la crida dels seus familiars han tingut l'oportunitat de veure'ls i decidir sobre els companys que no van prendre la mateixa decisió el passat dijous .

i entre aplaudiments, rialles, i alguna que una altra llàgrima, la bomba va esclatar. Mina va ser expulsada del reality . La catalana va marxar a casa amb el 70% dels vots de l'audiència , mai millor dit, la 'van botar' de la casa.

Ja estem expectants per veure el que succeeix durant la pròxima gala del programa, fins a aquest moment la llista de nominats queda de la següent manera:

Hugo va nominar a: 3 punts per Carlota, 2 punts per a Carlos i 1 punt per Pilar.

Carlota va nominar a: 3 punts per Miriam, 2 punts per Maico i < / span> 1 punt per Yangyang.

Rubén va nominar a: 3 punts per Yangyang, 2 punts per a Carlos i 1 punt per Carlota

Chistian G nominar a: 3 punts per Yangyang, 2 punts per Miriam i 1 punt per Maico

Miriam va nominar a: 3 punts per Carlota, 2 punts per Pilar i 1 punt per Maico

Yangyang nominar a: 3 punts per Maico, 2 punts per a Rubén i 1 punt per a Christian G.

Carles nominar a: 3 punt us per Maico, 2 punts per Hugo i 1 punt per Yangyang

Maico nominar a: 3 punts per a Carlos, 2 punts per Carlota i 1 punt per Yangyang

Pilar nominar a: 3 punts per Miriam, 2 punts per Maico i 1 punt per Hugo