Quantcast

U2 llança el quart avançament del seu imminent nou disc: Així sona 'American Soul'

U2 segueix preparant el llançament del seu imminent nou disc . Songs of experience , que s'editarà el proper 1 de Desembre , està generant una gran expectació a causa de la gran campanya de màrqueting i comunicació dissenyada per la formació irlandesa i el seu equip discogràfic.

Després d'actuar gratis a Trafalgar Square amb motiu dels MTV EMA Awards i ser guardonats amb el premi a Icona Global , la banda liderada per Bono estrena American soul , el quart single d'avançament del nou àlbum.

you'r the best thing about me o Get out of your own way , dos dels altres tres avenços, sumen ja diversos milions de reproduccions en plataformes digitals i compten amb una bona crítica per part de mitjans i públic.

El nou àlbum, que tra rà temes com la història dels Estats Units i la seva relació amb els immigrants , "acompanyarà i complementarà el llançament de 2014, 'Songs of innocence'" , últim disc de la formació, estant tots dos títols inspirats en una col·lecció de poemes de William Blake , poeta britànic del segle XVIII.

Des Universal Music , discogràfica del grup, apunta que "mentre 'Songs of innocence' plasmava les influències i experiències de la banda des de finals dels '70 fins a principis dels '80, aquest nou àlbum és un recull de cançons en forma de cartes íntimes sobre llocs i persones que són propers al cor del cantant ".