Quantcast

Artemi Gavezou: "És una alegria veure que hi ha un futur en la gimnàstica espanyola"

Artemi Gavezou, medallista olímpica a Rio de Janeiro, va passar per la redacció de Què! per parlar d'un esport tan desconegut per molts com la gimnàstica rítmica i que tantes alegries ha donat a l'esport espanyol.

La 'curta' trajectòria de l'esportista espanyola va ser l'inici de l'entrevista: " aquests anys se m'han passat ràpid, però lent a la vegada, ha estat una preparació molt densa, que ha servit per adquirir experiències ". Va continuar parlant del seu moment: "Ara estic en una manera molt més relaxat, però cal després de tant de temps competint".

Durant la seva preparació de l'esport, també fan unes ' Master Class 'que acosten a les esportistes olímpiques a les noies joves: "En una Master Class no només vas a ensenyar, vas a demostrar aquesta experiència perquè vegin que si tu has arribat elles també poden", deixant clar que l'omple d'emoció cada classe amb les nenes: "És un alegria veure que hi ha un futur i que pots aportar aquest granet de sorra en la formació de les noies".

< p> la passió per un esport és clau per poder tenir possibilitats de triomfar en alguna cosa, Com de gran és la passió d'Artemi per aquest esport ?: "la gimnàstica rítmica era el que més volia des de petita, els meus pares em han donat suport molt, fins i tot quan vaig canviar de país per l'esport, això demostra la passió que he tingut per aquest esport ".

el nivell mediát ico de la gimnàstica rítmica és molt millorable en els mitjans: "Aquests dos anys, amb els jocs olímpics, s'ha parlat molt més de la gimnàstica rítmica, però tot i així es podria millorar" , deixant un consell fins i tot per als mitjans de comunicació: "Crec que caldria donar-li un seguiment major a la gimnàstica, fer una secció en cada diari".

a més de ser esportista també és estudiant de Administració d'Empreses a la UCAM, com fas per treure temps per estudiar també ?: "Si vols alguna cosa, al final treus temps per a tot, la UCAM entén el de l'esport i em donen flexibilitat a l'hora de fer exàmens o lliuraments, això s'agraeix molt ".

és molt complicat arribar a l'elit, però molt més quan la teva família està lluny de tu, que és el cas d'Artemi Gavezou, la família viu a Grècia: "no parlo molt sovint amb ells, però sé que hi són per recolzar-me" , deixant clar que no hi hauria arribat a res sense la a juda d'ells: "Sempre m'han donat suport en totes les meves decisions".

A l'hora de triar un ídol a la vida Artemi no se centra en un sol nom: "No podria dir un nom, intent fixar-me en les claus de l'èxit d'altres persones siguin de l'àmbit que siguin" . En una de les preguntes més difícils del normal, com és la de definir-se a un mateix: "Ho faré en tres paraules: disciplinada, alegre i decisiva"

Per acabar, Artemi Gavezou deixa un consell per a tots: "M'he adonat que a la vida, només aconsegueixes alguna cosa si creus que pots aconseguir-ho" . Acabant amb la pregunta de Què sostre es posa el 'Equipaso'?: "Per què cal posar-li un sostre a aquest equip?".