Quantcast

Prèvia de la jornada 10 de la Lliga Iberdrola: el bronze d'or

Aquest dissabte comença la desena jornada de la Lliga Iberdrola amb partits molt interessants que aniran decidint, tot i que hi ha molts empats a punts, les posicions en què els equips s'aniran quedant al llarg de la temporada.

dissabte 18 d'octubre

Llevant Femení – Reial Societat (10.45 | Ciutat Esportiva Av. Blasco Ibáñez | bein Laliga): El Llevant vol disputar l'Athletic la tercera plaça de la taula i ho intentarà davant d'una Reial Societat que la passada jornada va aconseguir entrar per la porta gran en el camí de la victòria i no li posarà les coses fàcils al Llevant.

< p> Sevilla Femení – València CF Femení (14:00 | Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros Palacios | GolTV): el Sevilla vol punts i aquest partit a casa és el millor escenari per recuperar-se de la derrota de la passada jornada, per la seva banda, el València porta diverses jornades amb bones sensacions i vol seguir així i busquessin dur-se a València el s tres punts.

diumenge 19 d'octubre

Madrid CFF – Sporting Huelva (12:00 | Estadi de Matapiñonera): El Madrid CFF necessita punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula i tornar a lluitar per la Copa de la Reina, l'Sporting Huelva necessita guanyar per recuperar-se del empat que va aconseguir a casa davant el Saragossa .

Espanyol – Athletic Club (12.00 | Ciutat Esportiva Dani Jarque): l'equip blanc i blau tornarà a casa per intentar guanyar a un dels seus rivals directes, l'Athletic, que va guanyar la jornada passada, mentre que l'equip periquito va empatar i vol alegrar a la seva afició amb una victòria i així poder optar aquest anys a la tercera plaça.

Saragossa CFF – Fundació Albacete (12:00 | Estadi Pedro Sancho): el Saragossa necessita punts, molts punts si vol sortir del descens ia casa podria entrar en el bon camí i redreçar-se, ja que van últims a la taula. El Funda està setè i encadenant bones actuacions per aconseguir el seu objectiu d'estar a la Copa a final de temporada.

Rayo Vallecano – Santa Teresa CD (12.30 | Ciutat Esportiva Fundació Rayo Vallecano): el Rayo Vallecano no va fer una gran actuació la passada jornada perdent contra la Reial Societat però intentarà aquesta jornada, a casa, treure el millor resultat davant d'un equip que no està en descens, però només dos punts el separen d'ell i necessita punts, el Santa Teresa, que no li podrà les coses gens fàcils al Rayo.

Granadilla Egatesa – FC Barcelona (13.00 | Estadi La Foia del Pou): el Granadilla Egatesa és capaç de plantar cara a qualsevol equip de la Lliga Iberdrola, i ja ho va demostrar contra el València i contra el Barcelona buscaran treure alguna cosa positiva de casa, tot i que el Barcelona està en un moment de forma espectacular, tot i així estaran cansades del partit de Champions que han jugat entre setmana, de manera que aquí pot residir l'avantatge. El Barcelona vol seguir primer a la taula i ha de seguir lluitant amb l'Atlètic pel títol de campió, així que ha de guanyar a Tenerife.

Reial Betis Fèmines – Atlètic de Madrid Femení (16.00 | Ciutat Esportiva Luis del Sol | GolTV): El Betis està on vol estar, en Copa de la Reina, i , tot i que s'enfronten al colíder de la lliga, intentaran posar-li les coses complicades a les de Villacampa. El Atleti vol decidir la lliga en el partit de tornada contra el Barça i per això ha de guanyar tot el que té d'aquí a aquest partit. El partit serà bonic per a la jugadora del Real Betis, Pricila, que es retrobarà amb les seves excompanyes.