Quantcast

Una dona descobreix que l'assassí del seu fill treballa de xofer malgrat ser culpable de l'homicidi per atropellament

«Sabent que va matar el meu fill de 14 anys i continua conduint. Sap que no ha de conduir…» Amb aquestes paraules, Carmen Lusardi, ha denunciat davant els passatgers de l'interior d'un autobús a Buenos Aires, que el conductor, Juan Carlos Ibáñez, no era un altre que l'home que va matar el seu fill adolescent fa 5 anys, en atropellar-lo mentre conduïa un autobús.

Segons ha informat el portal argentí 'TN', el xofer va ser declarat culpable per la mort d'Ayron Sires de 14 anys d'edat, i va ser condemnat a 2 anys 8 mesos de presó, juntament a 8 anys d'inhabilitació per conduir.

En descobrir-lo i increpar-lo, el conductor va dir en un primer moment que no el molestava, que estava «fent el seu treball», tot i que la dona no es va acovardir i va començar a gravar-lo. Finalment, Ibáñez va trucar per telèfon perquè un altre company es desplacés fins al lloc i recollís el passatge, mentre que la mare va trucar a la policia, per deixar constància del fet.