Quantcast

Pastora Soler confessa a Bertín que va voler "matar-se"

Pastora Soler ha estat la nova convidada al programa 'La meva casa és la teva', emès a 'Telecinco'. La cantant obria les portes de casa de Coria del Río per rebre a Bertín Osborne ia tot l'equip del programa per repassar la seva vida personal i també la seva carrera professional .

Durant l'entrevista, la cantant va confessar a Bertín seus secrets millors guardats. Un dels primers temes que van tractar van ser els primerencs inicis de Pastora en el món de la musical. Amb tan sols 14 anys l'amfitriona començava la seva carrera professional com a cantant de cobla. F ue gràcies al seu primer representant quan va viatjar a Madrid per a gravar el seu primer enregistrament, un disc de cobla dedicat a les mares. Va ser aquí, quan la cantant es va canviar de nom i va començar a ser coneguda com Pastora Soler.

Un dels temes que no podia faltar era el relacionat amb Eurovisió. Pastora va confessar a Bertín que sabia que no guanyaria. "La cançó de Loreen, 'Euphoria' era un èxit, però jo vaig anar a gaudir del moment". A partir de la seva participació al festival, Pastora va començar a posar-se el llistó molt alt. "Tenia un repertori molt exigent i vivia obsessionada. Vaig començar a deixar de banda la meva veritable persona", explicava el presentador.

A més, l'artista confessava que un dels moments més durs pels quals pas o durant la seva carrera, va ser després d'un desmai durant un dels seus concerts al març de 2014, on la cantant va arribar a pensar a suïcidar-. "Estava per la meitat avançada del concert. Veia que no podia, que els nervis no em passaven i en una cançó vaig començar a hiperventilar. Venia un canvi de roba i abans de sortir de l'escenari em vaig desmaiar. No men recordo de res Estava entre bastidors allà tirada ", confessava a Bertín.

Un altre dels moments complicats pels quals va passar l'artista va ser en un concert a Màlaga, on l'artista es va quedar sense vaig i va haver d'abandonar al públic a la meitat del concert . "El de Màlaga va ser molt dolorós. Vaig sortir de l'escenari i em vaig ficar sota la taula del camerino. Si hagués alguna cosa allà m'hagués tret la vida … Era massa dolor". Després d'això, va decidir publicar un comunicat a través del seu perfil de Twitter per comunicar a tots els seus seguidors que deixava els escenaris .

Com en cada programa, presentador i convidat van acudir a la cuina. Allà, Pastora va presentar als seus pares a Bertín , amb els quals va recordar els moments més especials de la carrera de l'artista. No només van estar els pares de Pastora, sinó que també va estar acompanyada de diverses amigues i representants de 'Eurovisió'. Massiel, Rosa López, Soraya Arnelas i Remedios Amaya van estar presents en el programa.