Quantcast

Acomiaden un funcionari per faltar més de 2000 dies a la feina

El funcionari, pertanyent al ministeri d'Educació malaisi, va ser acomiadat després que es descobrís que havia faltat al seu lloc de treball més de 2000 vegades en un període de cinc anys i mig.

Mahdzir Khalid, ministre d'Educació de Malàisia, ha informat que el succés es va donar en un col·legi d'una zona rural al qual l'empleat va deixar d'acudir a, exactament, 2.002 ocasions, sense al·legar cap motiu. «No sabem quin era el problema. El director va intentar durant anys persuadir a l'empleat perquè anés a la feina«, va dir el ministre, segons la televisió Channel News Àsia.

Khalid, també va admetre que l'absentisme laboral és un problema a les escoles rurals, on els accessos a les mateixes no són fàcils. Molts fan servir hores de vaixell i llargues caminades per arribar als seus llocs de treball. «Prenem en consideració el fet que alguns funcionaris en àrees rurals de vegades es veuen forçats a anar en pot per sis hores, després conduir per dues hores abans de caminar dues hores per arribar a la feina… Però no estic dient que passés en aquest cas«, va aclarir el ministre.

No ha transcendit si el funcionari acomiadat era professor o administratiu del col·legi, de manera que també podria ser un netejador o un assistent de laboratori.