Quantcast

Així seran les campanades de cap d'any de Telecinco amb els col·laboradors de Sálvame

Acompanyen cada tarda des de fa més de vuit anys al voltant de 2 milions de fidels, amb els quals comparteixen a través de la petita pantalla notícies exclusives, històries personals, anècdotes, confessions i estats d'ànim, però el pròxim 31 de desembre es convertirà en un dels dies més especials i inoblidables de les seves vides televisives: l'equip de 'Sálvame' serà l'encarregat d'acomiadar 2017 i donar la benvinguda a 2018 amb un programa especial en el prime time de Cap d'Any i la retransmissió de les tradicionals Campanades.

En el transcurs de les properes setmanes, 'Sálvame' anirà donant a conèixer els continguts de l'especial, que tindrà com a escenaris el plató del programa i un balcó de l'emblemàtica Puerta del Sol, així com les identitats dels elegits per retransmetre les tradicionals Campanades i la seva preparació per a tan assenyalat moment.

2017: un nou any de lideratge per a 'Sálvame'

Conduir aquest especial 'Campanades de Cap d'Any', un dels espais de referència cada temporada a la televisió, serà la cirereta a un nou any de lideratge -el setè consecutiu- en termes absoluts per a 'Sálvame', que acumula fins al moment una mitjana anual del 16,6% de quota de pantalla i 1.713 .000 espectadors en el còmput de les emissions de 'Sálvame Llimona' i 'Sálvame Taronja'.

el programa, referència de les cadenes comercials des de la seva estrena el 2009, ha superat en la seva franja d'emissió en el transcurs del present any per 4 punts a Antena 3 (12,6% i 1.713.000) i s'ha situat novament com a referència en tots els targets d'edat, liderant en 10 dels 14 mercats regionals amb dades destacades a Astúries (28, 1%), Euskadi (19,5%), Galícia (19,3%), Múrcia (19,2%) i Madrid (18,6%).