Quantcast

Estimben a un senglar en una muntanya d'Astúries

Marc López Rúa ha publicat, al seu compte de 'Facebook', un vídeo que ha despertat totes les alarmes. En les imatges podem observar com un grup de persones acorrala a un senglar a la popular Ruta del Cares, al Parc Nacional de Becs d'Europa, a Astúries. L'animal roman espantat a la vora d'un precipici mentre el grup intenta que caigui al buit, desafortunadament, al final ho aconsegueixen i l'animal roda vessant a baix.

López ha acompanyat les imatges amb el següent missatge: «malparits n'hi ha a tot arreu… en el món rural i en l'urbanita, i heus aquí un exemple d'això… uns energúmens estimbant a un senglar viu. Un clar exemple de la desafecció a la fauna salvatge, al nostre Patrimoni Natural. És a la Ruta del Cares, en ple Parc Nacional dels Pics d'Europa. Una de les rutes de senderisme més conegudes del país. Espero que donin amb aquests tipejos o almenys els caigui la cara de vergonya, perquè judicialment parlant segur que poc o gens els caurà».