Quantcast

NBA | La crònica: La gran nit de Embiid

Charlotte Hornets 107-115 Cleveland Cavaliers

Tot i la volta de Batum a les pistes, els Cavaliers van aconseguir guanyar a un rival que no està per el seu millor moment. Lebron James (31-8-6) va trobar en Love (22-10) el seu perfecte escuder per a seguir escalant posicions en la lliga i quedar-se a llocs de playoffs després de la derrota dels Magic davant Portland Trail Blazers .

Memphis 113-116 Indiana Pacers

Marc Gasol que va acabar amb 35 punts i 13 rebots i no va poder evitar la derrota després de la baixa de Mike Conley, que preocupa i molt a la franquícia de Tennessee. Amb aquesta victòria, els Pacers aprofiten l'oportunitat per acostar-se als llocs de play-off a l'Est.

Milwaukee Bucks 99-95 Detroit Pistons

Segueix el efecte Bledsoe en els Bucks i una altra victòria més que han sumat els homes de Jason Kidd, aquest cop davant un dels millors equips de la lliga en aquesta arrencada de temporada. Els Pistons van arribar a remuntar un avantatge adversa de 13 punts i va tenir opcions en els minuts finals de portar-se la victòria.

Minnesota Timberwolves 98-86 San Antonio Spurs

< p> els Timberwolves van activar la maquinària en el segon quart amb un parcial de 39-19 que li van endossar als Spurs, va decantar la balança per a un equip que sembla anar a més amb el pas de les jornades. Tot i els mals percentatges de tir de Jimmy Butler, (2-13 en tirs), Towns i Teague van liderar l'equip local. Pau, Aldridge i Mills es van quedar sols en atac i no van poder reaccionar després del mal segon quart dels homes de Greg Popovich.

Oklahoma City Thunder 92-79 Chicago Bulls

els Thunder van deixar en tan sols set punts als Bulls en el primer quart, ia partir d'aquí van anar agafant forma per aconseguir la victòria davant un dels pitjors equips de la lliga i que segueix sense reaccionar.

Els Angeles Lakers 109-115 Philadelphia 76ers

Joel Embiid va treure tot el seu repertori per acabar amb 45 punts, 15 rebots , set assistències i 7 taps , un partidàs a l'abast de molt pocs en un duel amb molts protagonistes en el qual es va encarregar de ser l'actor principal. Els Lakers ho van intentar, i van tenir moltes opcions després de la remuntada que van fer liderada per Kuzma, Ingram i Clarkson, però Embiid destrossar aquests somnis. Ball segueix amb els seus problemes en el tir i no va disputar els últims 16 minuts del partit.

Altres partits

New York Knicks 106-101 Utah Jazz

Atlanta Hawks 126-80 Sacramento Kings

Miami Heat 93-102 Washington Wizards

New Orleans Pelicans 116-125 Toronto Raptors

Portland Trail Blazers 99-94 Orlando Magic