Quantcast

Jocs en línia de navegador: una alternativa d'oci per a tots els gustos

La gran varietat de gèneres és el seu principal aval, ja que hi ha jocs de cartes , d'estratègia, de cotxes i fins i tot infantils.

Els jocs en línia de navegador segueixen sent un èxit avui en dia , tot i que les aplicacions mòbils lideren aquest mercat. Hi ha moltes persones que no volen descarregar res al seu telèfon intel·ligent ni al seu ordinador, i per a això hi ha aquesta solució per jugar de forma gratuïta, senzilla i ràpida. És el cas de Minijocs , web de jocs en línia de totes les categories i amb multitude d'avantatges:

els grans avantatges dels jocs en línia

La gran i principal avantatge dels jocs en línia de navegador és que no han de descarregar-se en cap lloc ni requereixen d'espai a l'ordinador o el smsrtphone per, després d'un llarg procés d'instal·lació, poder jugar. Són passatemps que se serveixen en plataformes online, arribant a una pàgina i fent clic en el joc que es desitgi.

Una altra gran avantatge d'aquest tipus de jocs és que la majoria d'ells són gratuïts < / b>. No cal pagar per jugar, llevat que es desitgin millors característiques de jugabilitat i personalització, basant-se en el model Premium.

A més, les pàgines a les quals cal accedir per jugar poques vegades demanen un registre obligatori, d'aquesta manera opcional per rebre promocions i dades d'interès . També sol ser habitual que els usuaris que es registren rebin notificacions d'actualitzacions en els jocs, o conèixer abans que altres jugadors l'existència de nous jocs que els poden interessar.

Finalment, aquests jocs tenen l'avantatge de establir comunitats en què s'acaba per conèixer a gent amb gustos similars . Cada usuari que entra a passar l'estona pot fer amistats, ja que aquests jocs en línia no deixen de ser una altra forma, encara més tapat, de xarxa social.

L'opció multijugador també està disponible

Però, què passa si no vols jugar sol? No has de preocupar per això, ja que els jocs en línia disposen de la opció "multijugador" perquè l'usuari posi a prova les seves habilitats contra altres jugadors, o al costat d'algun company. Consisteix que l'usuari es provi contra altres jugadors en el món virtual. En aquest cas també és possible que compti amb l'ajuda d'un altre amic, el qual jugarà des de casa.

< p> Tant si el que es vol és jugar amb un amic com si es vol jugar contra altres, en comptes de contra l'ordinador, el joc permet fer-ho. l'opció "2 jugadors" és molt utilitzada a aquest tipus de passatemps, en permetre passar temps al costat d'un amic en el mateix ordinador.

Tots aquests tipus de jugabilitat, tant per a una com per a dues o més persones, es poden accedir de forma gratuïta en la majoria dels casos com hem esmentat anteriorment. A més hi ha jocs de tot tipus per a aquest propòsit, des de les cartes fins en els quals cal veritable estratègia, passant per altres més senzills d'esports.