Quantcast

Ingressa embarassada una nena de 12 anys en un hospital de Múrcia

Una nena de 12 anys ha estat ingressada a l'Hospital Verge de l'Arrixaca de Múrcia per estar embarassada . La jove en sentir una sèrie de molèsties, va acudir juntament amb els seus pares a l'hospital, on els metges van descobrir que estava embarassada. Immediatament, aquests van posar en marxa el protocol d'actuació i van informar del cas a la Guàrdia Civil . Segons informa 'Diari de Múrcia', la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir si ha pogut víctima d'una agressió sexual.

Fonts pròximes a la investigació, han informat que fins al moment no hi ha cap persona detinguda , però la policia segueix investigant l'entorn de la menor. Totes les mirades estan centrades en un amic de la jove, també de 12 anys , que segons apunta el diari esmentat, podria ser el pare del nadó que espera la jove de Fortuna , que continua ingressada al centre hospitalari.

en tractar d'una menor tan jove, l'embaràs és d'alt risc i podria produir-se un part prematur . De moment, no s'ha confirmat si la nena seguirà endavant amb l'embaràs o si decidirà interrompre. Si és així, la jove hauria de comptar amb el consentiment dels seus pares o tutors legals com recull l'última reforma de la Llei de l'avortament a Espanya.