Quantcast

Madrid torna a imposar limitacions al trànsit per contaminació

Els madrilenys tornen a viure una jornada de restriccions en la velocitat màxima permesa per circular. Durant aquest dijous, i segons està previst en l'escenari I del Protocol només es podrà anar a 70 quilòmetres a l'interior de la M-30 i en els accessos en els dos sentits.

El Consistori de Manuela Carmena recorda que les persones amb problemes respiratoris no han de realitzar exercici a l'aire lliure; i la ciutadania estarà contínuament informada a través del web, panells informatius la informarà cap a les 12h del matí si aquesta situació es prorroga per demà divendres o no.

& # 128.168; Per alts nivells de NO2 i meteorologia desfavorable, aquest dijous s'activa el # protocoloContaminación : velocitat màxima 70 km / ha M30 i accessos. Millor en transport públic. & # 128653; & # 128.647; & # 128.650; & # 128690; pic.twitter.com/uaZjt1ICTF

& mdash; Ajuntament Madrid (@MADRID) 15 novembre 2017

< p>

El consistori ha decidit posar en marxa aquestes mesures des de les 6h del matí, en superar les estacions Ramón i Cajal i Quatre Camins de la Xarxa de Vigilància de la Qualitat de l'Aire els 180 micrograms / m3 de diòxid de nitrogen (NO2) durant dues hores consecutives (nivell de preavís), i sent la previsió meteorològica desfavorable.

Aquests són els nivells de NO2 registrats avui. Per sobre de 180 mg / m³ es consideren tòxics. Es publiquen cada hora en https://t.co/zK4ewSiP5j . Qual & # 8505; & # 65.039; Més info # protocolocontaminación a – Nota de premsa: https://t.co/BMMFUUHuSH a – preguntes més freqüents: https: //t.co/WYWHk8HE6R pic.twitter.com/LF4cGUa3vA

& mdash; Ajuntament Madrid (@MADRID) 15 novembre 2017

< / p>