Quantcast

Gabriel Batistuta vs Giovanni Simeone: ariets sota lupa

Batistuta va marcar una època dins el futbol argentí, i mundial , un golejador nat que va demostrar en tots els equips que va estar, que, a part de ser àgil, tot i que semblés gran i tosc, la seva fam i visió de gol que es traduïa en una gran quantitat de gols eren la seva carta de presentació, i quina carta.

Gabriel Batistuta (Santa Fe, Argentina, 1 de febrer de 1969) va ser un dels més grans davanters que ha trepitjat un terreny de joc , va començar la seva carrera a Newell 's Old Boys , equip en el qual va estar una temporada (88 / 89), va fitxar per River Plate (89/90) i després va ser a Boca Juniors (90/91), va sortir ràpid d'Argentina i va volar direcció Itàlia, i va fitxar per la Fiorentina , equip en el qual va desenvolupar gran part de la seva carrera i que va tenir la sort de gaudir de la majoria dels seus gols. A Florència va estar nou temporades (1991/2000), en la qual va desenvolupar tot el seu futbol i va consolidar la seva llegenda . De Florència viatjo a Roma on va fitxar pel AS Roma , i allí va estar dues temporades (2000/2002), a Roma, al costat de Totti va engrandir el seu llegat en el futbol italià . De Roma va partir a Milan per fitxar per l'Inter una temporada (2002/2003) i finalment va marxar a Qatar per retirar-se al Al-Arabi en què va estar les dues últimes temporades de la seva carrera. Amb River va guanyar un trofeu de Primera Divisió , amb els `Viola' va aconseguir un títol de Sèrie B , un Copa d'Itàlia < / b>, i una Supercopa d'Itàlia . Amb la Roma va guanyar una Sèrie A i una Supercopa d'Itàlia.

Amb la seva selecció va debutar en la temporada 91/92 i va estar 10 anys defensant els colors d'Argentina < / b> i amb ella va aconseguir dues Copes Amèrica, una Copa Confederacions, i una Copa Artemio Franchi .

`Batigol' era un jugador fort i amb molt de cos < / b>, d'aquests que diuen ariets , un davanter gran i amb molt gol , però amb la característica de ser ràpid i de tenir una potència de tir envejable. Va acabar la seva carrera odiant el futbol ja que les seves cròniques lesions als turmells, que li produïen un dolor insuportable, li impedien gaudir d'ell, va arribar a demanar-li a un dels metges que el van tractar els turmells que li tallessin les cames fins al genoll per aquests terribles dolors. Així jugava i es desenvolupava Batistuta en el verd.

d'altra banda tenim a Giovanni Simeone , fill de l'ara tècnic del Atlètic de Madrid , Cholo Simeone , i que podria ser un dels possibles candidats a rellevar Bati quant a manera de jugar. Gio és un davanter ràpid i amb gol , ho està demostrant actualment a la Fiorentina, equip al qual va arribar aquesta temporada procedent del Genoa. Gio té característiques molt semblants a Batistuta, i és un jugador potent, amb velocitat i amb rematada, a part de ser intel·ligent i tenir molta visió . Simeone va començar la seva carrera en River Plate, amb el qual va debutar en primera el 2013 , a 2015 va ser fitxat pel club argentí Banfield , al que va estar un any i va començar la seva aventura per Europa al Genoa italià en què va estar la passada temporada fent grans partits i fent gols. La seva bona temporada a Gènova el va portar a fitxar per la Fiorentina a principi d'aquesta temporada . Així juga el davanter argentí que pot agafar el testimoni de Batistuta a Florència.