Quantcast

Un nou concursant entra demà a la casa de 'Gran Hermano Revolution' després de l'abandonament de Laura

Després l'abandonament voluntari de Laura , un nou concursant se sumarà aquest avui a la convivència i es convertirà en participant de ple dret de 'Gran Hermano Revolution'.

l'entrada a la casa d'aquest nou habitant es produirà en el marc d'una de les gales més emocionants de la present edició, la dels retrobaments dels concursants amb els seus familiars, que en aquesta ocasió es veurà influenciada per l'últim joc de les temptacions: els concursants que per generositat cap al grup van decidir dijous passat no agafar la temptadora crida que els permetia contactar amb persones del seu entorn, han de determinar el temps de què disposaran els companys que sí van decidir atendre-la, tot i generar pèrdues en la qualitat de vida a la casa.

d'altra banda, Laura estarà present al plató per explicar els motius que l'han dut a a b andonar el concurs i podrà acomiadar-se dels seus companys. A més, s'anunciarà la identitat del nou expulsat amb Maico, Mina i Pilar com a candidats. Finalment, els habitants de la casa tornaran a nominar al confessionari en un lliurament que, entre altres assumptes, analitzarà les diferències sorgides arran de la prova setmanal i els nous acostaments de Miriam i Rubén.

Finalitzada la gala, els espectadors podran seguir les reaccions dels concursants a partir de les 01:45 hores a 'Gran Hermano: la casa en directe'.