Quantcast

Nicki Minaj rebenta internet amb la seva última i sensual portada

Nicki Minaj protagonitza la portada de la nova edició de la revista nord-americana 'PAPER'. La publicació, coneguda per la seva habitual missatge provocador , immortalitza a l'artista en 3 postures diferents de alt caràcter sensual .

Presidida per un posat en topless que és acariciada per una segona Nicki que roman dempeus, l'estampa es completa amb una tercera versió de la rapera que, de genolls, treu la llengua davant seu entrecuix .

Sota el titular "Minaj à Trois: Break the internet" , l'edició hivernal de 'PAPER' pot haver-se vist motivada per la tornada de Nicki a l'activitat discogràfica. Després d'un 2017 irregular, s'espera que l'artista nord-americana publiqui nou àlbum a finals d'aquest any o principis del següent.

BTW, this is our new cover. #BreakTheInternet cc @ Nicki Minaj https://t.co/3ZRvy722C3 pic.twitter.com/2azomFEWOT

PAPER Magazine (@papermagazine) 15 novembre 2017

'PAPER'VUELVE A FER-

No és la primera vegada que la publicació nord-americana copa titulars i es fa viral en xarxes socials. Artistes com Kanye West , Miley Cyrus , Zayn Malik o Prince han ocupat el mateix lloc que Minaj, però va ser les portada d ' Kim Kardashian (Winter 2014) la qual ha més atenció va despertar entre el públic.

el cas de Kardashian destaca la visió àcida i provocadora de la revista, que no renega de l'artístic , ja que és una recreació la fotografia Champagne incident , realitzada per Jean-Paul Goode a la model Carolina Beaumont en 1976.

groundbreaking idees like #BreakTheInternet by @papermagazine with Kim Kardashian will be Rewarded at # SitgesNext15 pic.twitter.com/8s8f9hDuzF < / p> Sitges Next (@sit gesnext) 10 abril 2015