Quantcast

Drugslab el polèmic canal de Youtube on t'ensenyen com drogar

' Drugslab ' es s'autodefineix com un " espai educatiu " on tres joves holandesos consumeixen drogues en viu i alerten sobre els seus efectes. El canal ha generat una gran controvèrsia , ja que es calcula que, entre els seus 130 mil seguidors hi ha un alt percentatge de menors .

Produït per < b> BNN , una associació holandesa de radiodifusió pública fundada el 1997, en aquest programa els seus tres presentadors, Rens Polman , Nellie Benner i Bastiaan Rosma , han consumit davant de les càmeres cafeïna pura, LSD, haixix, popper, MDMA, fongs, èxtasi , entre altres substàncies.

l'estructura, en tots els episodis és molt similar. Mentre un dels presentadors consumeix la droga sobre la qual versa el programa, els altres monitorean seus efectes en el cos , com el ritme cardíac, o la temperatura. Tot en viu, sense trampa ni cartró.

'Drugslab' (Laboratori de drogues) ha generat molta polèmica a Holanda, país obertament liberal pel que fa a ús de substàncies estupefaents es refereix . En la seva defensa, els creadors d'aquest espai afirmen que " Drugslab és un canal educatiu sobre drogues. Prendrem les drogues que vols que provem. Ho fem en nom de la ciència per mostrar quins són els efectes en el cos humà. a més del nostre experiment setmanal, expliquem mètodes segurs d'ús, dosis segures, efectes, riscos i què fer i què no quan estàs drogat ".

Des del canal demanen responsabilitat a l'hora de prendre drogues i adverteixen que es tracta d'un espai realitzat per professionals que estan sota supervisió contínua.

Druglab ja ha emès més de 20 programes < / b> que han estat reproduïts més de mig milió de vegades a tot el món, tal com informen des de Latercera.com