Quantcast

Així és el nou programa que Ana Pastor estrena a La Sexta

Ana Pastor, directora de 'L'Objectiu', estrenarà aquest dijous a La Sexta, a les 22.30 hores, un nou programa titulat 'On eres llavors?' , una sèrie documental que arrenca el 1977 , amb les primeres eleccions democràtiques, i finalitza 40 anys després i en el qual es pretén que siguin els ciutadans els que expliquin la història recent d'Espanya.

'On eres llavors? comença precisament l'any, 1977, en què va néixer la periodista de La Sexta, que compleix 40 anys al desembre de 2017.

El nou espai intentarà aportar una visió diferent a la que fins ara s'havia mostrat, < b> "en donar veu als que van viure en primera persona els canvis d'aquest país i fins ara mai se'ls havia reconegut. Ells van ser els autèntics protagonistes: la comunista que va passar pel Tribunal d'Ordre Públic i va ser empresonada per les seves idees polítiques, l'homosexual que va rebre teràpies a base de descàrregues elèctriques per intentar modificar la seva orientació sexual, els protagonistes de la moguda, la primera dona que es va divorciar, la primera nena proveta nascuda a Espanya, l'actriu que va donar vida a Espinete … "< / b>, va explicar laSexta.

la sintonia que protagonitza la capçalera i dóna nom al programa és una versió nova per a aquest projecte que han gravat Manolo García i Quimi Portet de la seva famosa cançó 'Insurrecció'.