Quantcast

PUIGCERDÀ REMODELARÀ EL CARRER PUIG PEDRÓS ' Cerdanya, 15-11-17

L’ajuntament de Puigcerdà ha endegat la redacció del projecte de remodelació del carrer Puig Pedrós, situat just darrere del Cinema Avinguda i molt a prop de la plaça Santa Maria. Es tracta d’un vial molt utilitzat pels nombrosos veïns que hi viuen i on no s’hi actua des de fa anys. El projecte inclou la renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, amb la substitució de les canonades d’aigua de fibrociment ja que és un dels pocs carrers del nucli urbà de Puigcerdà on encara n’hi ha, la pavimentació del vial, també es refaran les voreres, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i es reordenarà l’espai destinat a l’estacionament de vehicles.

El consistori preveu redactar el projecte durant els mesos d’hivern i treure les obres a licitació a l’inici del 2018. D’aquesta manera els treballs s’iniciarien abans de l’estiu de l’any vinent.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ