Quantcast

Les baixes temperatures congelen la pantalla de l'iPhone X

A través de la xarxa social Reddit, alguns usuaris del nou iPhone X s'han queixat perquè els seus dispositius quan estan exposats a temperatures excessivament baixes, no reconeixen cap entrada a la pantalla tàctil, quedant-se bloquejada.

Apple es manté al corrent d'aquest inconvenient i ha comunicat que amb la propera actualització de programari se solucionaran els problemes. «Estem al corrent de casos en què la pantalla de l'iPhone X deixarà de respondre temporalment al tacte després d'un canvi ràpid a un entorn fred. Després de diversos segons, la pantalla tornarà a ser totalment receptiva», va explicar la companyia en un comunicat. A més, recomana utilitzar els seus dispositius a temperatures que oscil·len entre 0 i 35 graus centígrads per evitar aquest tipus de problemes.

«Fer servir un dispositiu iOS en condicions molt fredes fora del seu rang d'operació podria escurçar temporalment la vida útil de la bateria i fer que el dispositiu s'apagui. La vida útil de la bateria tornarà a ser normal quan torni a col·locar el dispositiu a temperatures ambient més altes», ha aclarit la companyia.

De moment, Apple contínua buscant solucions a aquest inconvenient malgrat totes les unitats d'iPhone X no s'han vist afectades.