Quantcast

Judici "Estol" | La víctima manté la seva versió que va ser una violació múltiple


Nova jornada en el judici contra la " Rajada ", els 5 joves sevillans que estan acusats d'perpetrar una violació múltiple a una noia en els < b> Sanfermines de 2016 . En aquesta tercera sessió, està previst que prestin declaració els agents de la Policia Municipal de Pamplona i la Policia Foral que van detenir els presumptes agressors, gràcies a les càmeres de vigilància instal·lades al llarg del recorregut dels tancaments.

Aquest dimarts, l'Audiència Provincial de Navarra acollia el testimoni de la víctima . Segons fonts del Palau de Justícia, la jove madrilenya que compta ja 20 anys d'edat, ha reiterat que mai va consentir les relacions sexuals , durant les més de 4 hores que va durar el seu interrogatori i en el qual havia de respondre a totes les parts.

Envoltada de mesures de protecció especial per vetllar per la seva intimitat, en cap moment la denunciant ha tingut a veure als agressors. Tampoc se li ha obligat a veure els vídeos gravats pels presumptes agressors, perquè ningú ho ha demanat.

Després de la declaració dels joves, aquest dimarts ha declarat també la parella que va trobar la víctima plorant aquella nit, prop del portal on van ocórrer els fets i van trucar al 112.