Quantcast

Els informes de viablitat de l'heliport són favorables

Els informes aeronàutics sobre l'heliport encarregats a un equip pluridisciplinar d'experts francesos són favorables. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha avançat aquest dimarts que els informes encarregats a un equip pluridisciplinar d'experts francesos veuen favorable la ubicació de Tresoles, a Encamp, i a tocar d'Engolasters (Escaldes-Engordany). El Govern disposarà dels estudis a finals d'any. A més, el ministre ha afegit que «tot el que és la planificació urbanística la tenim pràcticament llesta».

La setmana passada, Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va demanar la retirada del projecte de l'heliport. Torres ha respost que «SDP vol fer política de tot». «L'informe dels francesos diu que hi ha una part que s'ha de corregir, però perquè s'han de fer accessos, no per res més, depèn de la lectura que li vulguin fer», ha conclòs.