Quantcast

Cristiano Ronaldo o el millor de la història blanca

Aquest estiu Cristiano Ronaldo va ser un dels protagonistes del mercat. La seva marxa del Reial Madrid estava a prop però finalment el lusità va retrocedir. L'estrella del club blanc espera la seva renovació, perllongar el contracte fins al 2022 i una pujada de sou.

Què perdria el Reial Madrid si se'n va Cristiano Ronaldo?

< p> – Un líder dins del camp : el jugador s'ha guanyat a pols sentir-se important dins l'equip. Tots els seus mèrits individuals han originat uns anys plens d'èxits blancs a nivell nacional i internacional.
– Un emblema del club : pel que fa a la vella escola, Cristiano Ronaldo és considerat el millor jugador de la història del Reial Madrid. Les seves actuacions, els seus èxits, els seus gols i tot el repertori del portuguès convertirien la seva venda en una pèrdua fatal i molt sensible.
– Una assegurança de gols : els gols de Cristiano Ronaldo són garantia de títols. El jugador, des que aterro a la capital d'Espanya, ha fet miques tots els rècords golejadors i al costat de Messi baralla cada any amb la bota d'or i el pitxitxi de la Lliga Santander.
– Una icona mundial < / b>: és la imatge del club. Cristiano Ronaldo assegura una mitjana de milions d'euros anuals amb la seva imatge que el Reial Madrid no es pot permetre perdre. El portuguès és una icona mundial i la seva figura val or per a les marques i la publicitat.
– Un guanyador nat : Cristiano Ronaldo no entén que és perdre. La seva ambició ferotge l'ha portat a la cúspide del futbol mundial i històric. És un guanyador nat que s'endolla a tot el vestidor només amb la seva actitud. Amb tres vegades, és el jugador que més vegades ha guanyat el Premi UEFA al millor jugador d'Europa, va ser el primer jugador a guanyar el The Best de la FIFA i té 4 Pilotes d'Or, i va camí del cinquè.

La venda del lusità seria una injecció econòmica enorme i el club es lliuraria del salari més alt de l'equip. No obstant això, Zidane vol la continuïtat de Ronaldo i l'equip necessita un líder golejador com el portuguès per seguir per la senda dels títols.