Quantcast

VIDEO | Johnny Depp protagonitza una orgia al nou videoclip de Marylin Manson

Marylin Manson segueix sent tendència . Després editar un nou disc – Heaven Upside down (autoeditat, 2017) – el passat mes d'octubre i patir un contratemps en ple directe que es va fer viral, el nord-americà ha estrenat el videoclip de KILL4ME .

el curt, protagonitzat per ell mateix Manson i l'actor Johnny Depp , mostra de forma explícita una escena de amor impulsiu i carnal al costat de dos joves, servint també com preqüela del videoclip de SAY10 , estrenat fa escasses setmanes.

El cantant visitarà Espanya en els pròxims mesos . La seva gira, represa després de recuperar l'accident, passarà pel Download Festival de Madrid , celebrat entre el 28 i el 30 de juny amb Guns'n'Roses com a cap de cartell.