Quantcast

El millor punt de la nit a la NBA va acabar en tangana

Lebron James va anotar la cistella de la nit a la victòria dels Cleveland Cavaliers al Madison Square Garden per 101-104. No obstant això, aquest alley oop que es va fabricar amb Dwyane Wade. L'aler, que havia escalfat el duel faltant al respecte al jove jugador Frank Ntilikina, es va encarar amb ell a l'estar pel mig i propinar-li un cop amb el braç.

En la seva defensa va sortir Enes Kanter, qui va tenir també un altre intercanvi de paraules amb Lebron previ al partit, i que es va encarar amb l'aler dels Cavaliers. Finalment la tangana no va anar a majors en sortir al separar jugadors de tots dos equips.

Després de finalitzar el xoc, Kanter va advertir que mai deixarà que al seu company ia la franquícia que defensa els faltin al respecte: "No em importa qui siguis (Lebron). No permetré que menyspreï a Frank per ser novell, perquè és un jugador que treballa molt, ni tampoc permetré que falti al respecte als Knicks ". va sentenciar.