Quantcast

Puigdemont critica el Govern per predicar legalitat i executar repressió

Carles Puigdemont ha tornat a escollir Twitter com a altaveu dels seus pensaments, mentre roman fugit a Bèlgica. El que va ser cap de la Generalitat ha criticat en el seu tuit que el Govern Espanyol vagi predicant amb aplicar la legalitat, mentre executat diu- repressió i submissió. I ha afegit que no es pot engabiar la voluntat d'un poble.

prediquin Legalitat PERÒ executen Repressió i submissió. Encara no han ens que l'Anhel de llibertat d'un poble unit i decidit no és olla engabiar, per més alts que siguin l els murs pic.twitter.com / 7Y0RvVrBMc

& mdash; Carles Puigdemont & # 127.895; (@KRLS) 14 novembre 2017

prediquin Legalitat PERÒ executen Repressió i submissió. Encara no han ens que l'Anhel de llibertat d'un poble unit i decidit no és olla engabiar, per més alts que siguin l els murs pic.twitter.com / 7Y0RvVrBMc

& mdash; Carles Puigdemont & # 127.895; (@KRLS) 14 novembre 2017

La crítica del president fugat arriba tan sols hores després de que el president del Govern, Mariano Rajoy, hagi dit a 'Onda Cero' que per a ell tant Puigdemont com el que va ser el seu número 2, Oriol Junqueras, han quedat inhabilitats.