Quantcast

Shakira posposa la seva gira europea fins a 2018

Shakira ha posposat la seva gira europea El Dorado World Tour fins a 2018 per qüestions mèdiques. Després de dos comunicats i diverses cancel·lacions de la qual seria la seva nova gira, la cantant colombiana ha anunciat la cancel·lació completa del xou. Una trista notícia, no només per als seus fans, sinó també per la cantant, que en el seu últim comunicat expressava les seves infinites ganes de recuperar-se: "Estic ansiosa de tornar als escenaris i dues les gràcies als meus fans per recolzar-me en aquest dur moment" .

Segons el comunicat de la promotora, la intèrpret té una hemorràgia a les cordes vocals i els experts li han aconsellat endarrerir qualsevol actuació de moment per permetre-curar adequadament abans de començar la seva gira mundial i evitar qualsevol dany addicional. Last Tour i Live Nation afegeixen: "Encara que molt decebuda per aquests resultats, ja que esperava poder començar aquesta setmana, Shakira està treballant per recuperar-se i està desitjant tornar als escenaris amb el seu millor actuació mai vista".

La vaig interpretar ja havia acumulat cinc suspensions de concerts. La colombiana seus penjar en primer lloc el show previst per al passat 8 de novembre a la ciutat alemanya de Colònia. Un mal presagi que va augmentar amb l'anul·lació de tres shows més: París (previstos per al dia 10 i 11 de novembre), Anvers (12 de novembre) i Amsterdam (14 de novembre). D'aquesta manera, Shakira posposa els concerts previstos a Bilbao, Madrid, la Corunya i els dos del Palau Sant Jordi de Barcelona.

La cantant segueix agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil. La promotora aconsella als fans que mantinguin les seves entrades fins que s'anunciïn noves dates per a tots els espectacles que s'han posposat fins al moment.

Aquesta era la primera gira que Shakira realitzava després de diversos anys apartada dels grans escenaris per la seva maternitat. Els seus últims concerts a Espanya es remunten a 2011, dins la gira Surt el Sol , que va incloure parades a Madrid i Barcelona, ??entre altres ciutats.