Quantcast

Ancelotti, Allegri, Mancini i Conte són els quatre favorits per substituir Ventura

Itàlia s'ha quedat sense cita mundialista seixanta anys després de participar de manera ininterrompuda en els mundials de futbol. Giampiero Ventura passarà a la història com el seleccionador que va deixar a Itàlia sense mundial després d'aquest estrepitós fracàs.

Ara que molts jugadors diran adéu a la 'azzurra' com és el cas de Gianluigi Buffon, que es va acomiadar del públic de San Siro entre llàgrimes, la Federació Italiana de Futbol entén que ha arribat l'hora d'iniciar un nou cicle que lideri un nou entrenador, i per això ha deixat tres noms sobre la taula:

Carlo Ancelloti : l'exentrenador del Milan, Chelsea, PSG, Reial Madrid i Bayern de Munic és el favorit en totes les travesses per fer-se amb el càrrec de seleccionador. La seva experiència en els grans banquetes, el seu voluminós i reeixit palmarès i el fet que encara no li ha arribat l'oportunitat de dirigir al combinat nacional italià són raons suficients perquè sigui el pròxim seleccionador.

Massimiliano Allegri : El tècnic del Juventus és una altra alternativa molt tinguda en compte. Va entrenar al Milan i ha retornat a la Juventus a dos finals de Champions ia ser campiona d'Itàlia durant tres anys. Sap gestionar egos al vestidor i ha estat nomenat a Itàlia fins a tres vegades consecutives com a millor entrenador.

Antonio Conte : L'actual entrenador del Chelsea ja sap el que és dirigir aa selecció i pot aprendre dels errors del passat. Ha dirigit amb èxit a la Juventus i va fer el Chelsea campió de la Premier. Ara està en dubte pel seu tracte cap a Diego Costa i David Luiz i de ser cessat estaria lliure per prendre les regnes de la selecció

Roberto Mancini : L'ex de l'Inter de Milà i del Manchester City, entre d'altres clubs, també és un altre candidat a la banqueta d'Itàlia. Ha guanyat títols tant al Calcio com a la Premier i els seus equips sempre han demostrat ser molt competitius. Igual que Conte i Allegri, estan sotmesos a contracte amb el seu club i haurien de trencar amb el seu club o aconseguir permís extra per entrenar la selecció.