Quantcast

Enxampats dos lladres de bancs sexagenaris, que es trobaven fugats

La Policia Nacional ha detingut dos històrics atracadors de bancs espanyols de 58 i 59 anys d'edat, que havien tornat a robar a diverses sucursals bancàries de Madrid, quan es trobaven de permís penitenciari.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la capital, els detinguts són perillosos i compten amb antecedents per robatoris amb violència, la majoria en bancs, des dels anys 80. els dos havien estat detinguts el 2011, per atracament, i tots dos es trobaven fugats , des que aprofitessin sengles permisos penitenciaris, per escapar-se, un en 2015 i un altre el 2017 .

Durant el temps en què han romàs fugits, els atracadors han tornat a reincidir han portat a terme diferents atracaments. Aquest estiu, sense anar més lluny en el districte de Chamartín van assaltar un banc amb una arma de foc i van confiscar 7.000 euros en efectiu. També el passat mes d'octubre van tractar de perpetrar un assalt que va resultar frustrat quan una de les empleades del banc va arribar a prémer l'alarma.

A finals del passat mes d'octubre va tenir lloc un altre atracament en una entitat bancària del madrileny barri de Chamberí, si bé en aquest cas no van aconseguir cap botí ja que una de les empleades va prémer l'alarma i van fugir del lloc ràpidament.

La policia va poder identificar llavors, en les càmeres de seguretat el retorn dels històrics atracadors. En el marc de la investigació van poder comprar que sempre utilitzaven diferents mitjans de transport per despistar i feia o so d'un pis franc al sud de la capital.