Quantcast

La forçosa maniobra d'un camioner per evitar l'atropellament d'un nen a Noruega

L'acció de creuar el carrer per a un nen moltes vegades pot convertir-se en tragèdia si no estan acompanyats d'un major. La imprudència va poder haver-li sortit cara a un menor noruec de no haver estat pels reflexos del camioner, que va tirar del fre de mà per evitar l'atropellament.

El succés va tenir lloc al municipi noruec de Høyanger, i va ser gravat per un camioner que anava just per darrere de l'autobús escolar de què es van baixar els nens. Un menor va creuar la carretera així que va baixar de l'autobús sense saber que pel sentit contrari passava un camió. Finalment el conductor del camió va evitar el drama en l'últim sospir.

Els fets van tenir lloc el passat mes de juny, però no han sortit a la llum fins ara. De fet, el testimoni que va gravar l'escena va declarar que "va veure el que estava a punt de succeir", però que "poc pogués haver fet d'haver succeït".