Quantcast

La coral Cerdanya Canta oferirà concerts a Praga

La coral Cerdanya Canta compleix enguany 25 anys. Per celebrar-ho, l'entitat viatjarà aquesta setmana a Praga per participar a la Trobada de Tardor de Corals. Concretament oferirà dos concerts de mitja hora, el primer el divendres 17 a l'església de Sant Nicolau i el segon el dissabte a l'església Sant Martí, on compartirà escenari amb corals vingudes d'Irlanda, Moldàvia, França o Rússia.

L'entitat ja ha escollit el repertori que interpretarà a la capital txeca. Serà semblant al que va oferir a Puigcerdà el juliol passat en el concert dels 25 anys, amb moltes cançons en català, entre elles la sardana 'Puigcerdà, terra estimada'.

Igualment destacable és el fet que la directora de la coral, Maria del Carmen Ramon, ha estat escollida per l'organització per dirigir una de les peces que conformaran el cant comú dels concerts, concretament la cançó africana 'Siyahamba' i que serà interpretada per més de 250 cantaires.

A banda dels concerts, els membres de la coral i els seus acompanyants aprofitaran la seva estada per fer turisme i conèixer tant la ciutat com la seva cultura.

La Coral Cerdanya Canta va néixer dins de l'Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà i el 1995 es va desvincular de l'escola de música i es va constituir com a Associació Cultural sense ànim de lucre, integrant-se a la Federació Catalana d'Entitats Corals.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, DIRECTORA CORAL CERDANYA CANTA